Friday, March 19, 2010

Umno ada hubungan bau-bau taik dengan Israel

Posted by RAKYAT MARHAEN Jumaat, 2010 Mac 19

Gambar seorang lelaki yang menyerupai Nazri Aziz bersama
seorang wanita
.Siapakah sebenarnya lelaki tersebut?

Amboi , sedapnya mulut busuk itu! Bukan main kelentong besar Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Nazri Abdul Aziz dengan katanya :

"Bagi seorang pemimpin Islam untuk dikaitkan dengan Zionis adalah perkara yang serius. Seperti yang diketahui, kita menyokong Palestin dan kita menentang Zionis dan juga pentadbiran Israel, jadi untuk mengaitkan dengan Zionis Israel adalah serius," Lihat di sini

Siapa yang Nazri nak cuba kelentong ni? Dia cuba nak nafikan tentang adanya hubungan baik antara Umno dan Israel.Bukan sekadar bau-bau bacang ; tetapi bau-bau taik!
Huh!Memang Nazri seorang kaki penipu! Nah! Kau tengoklah surat berikut yang mendedahkan hubungan bau-bau taik mereka :


Klik untuk besar

“Surat" di atas ditandatangani oleh Dr. Mahathir Mohamad, bertarikh 16 Ogos 1999 yakni sebelum Pilihanraya Umum ke-10 (PRU 10) dan ditujukan kepada Perdana Menteri Israel, Ehud Barak.

Meneliti kandungan "surat" tersebut, Mahathir memulakannya dengan mengucapkan tahniah sebagai mewakili UMNO, BN dan kerajaan Malaysia atas kejayaan Barak dilantik sebagai Perdana Menteri Israel.

Perenggan kedua "surat" ini menyatakan keikhlasan Mahathir yang berharap agar dapat diaturkan satu pertemuan (antara beliau dengan Barak) melalui Menteri Luar ketika itu, Syed Hamid Albar dengan David Levy (Menteri Luar Israel) bersempena dengan Perhimpunan Agung Tahunan Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (UNGA) bagi membincangkan perkara berkaitan pungutan dana untuk parti UMNO dalam persediaannya menghadapi PRU 10. Secara mudahnya, Mahathir memohon bantuan Israel untuk melobi Presiden Bill Clinton bagi mendapatkan bantuan kewangan untuk membiayai perbelanjaan pilihanraya UMNO!

Perenggan ketiga pula menyebut kesediaan Mahathir untuk membenarkan pasukan tentera udara Amerika Syarikat menggunakan tanpa had (unlimited use) kemudahan pengkalan tentera di Malaysia sebagai balasan timbal balik atas bantuan dana oleh Clinton Fund dalam membiayai perbelanjaan pilihanraya parti UMNO.

Perenggan keempat seterusnya menyebut harapan dan keterbukaan Mahathir dalam memulakan jalinan perhubungan diplomatik antara kerajaan Malaysia dengan Israel.

Nah! Anwar Ibrahim ketika itu merengkok dalam penjara dan secara senyap-senyap Mahathir menulis "surat" memohon bantuan Perdana Menteri Israel untuk dana pilihanraya buat UMNO. Lihat sumber

DEMi memulihkan imej peribadi yang kian dipertikai rakyat Malaysia, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dilaporkan sanggup melantik sebuah konsultan perunding imej (PR) yang dipercayai milik Zionis-Israel. / end


Oleh alhusseyn

No comments:

Post a Comment